Spanien är världens näst mest populära turistmål

nerja_spain

Vi på Co-Properties är noggranna när vi väljer ut våra investeringsobjekt till plattformen och det är ingen slump att vi valt att börja i Spanien. Den kraftigt ökande turismen till landet de senaste är en av anledningarna till att bostadsinvesteringar är en bra idé. Alla turister behöver någonstans att bo och det blir allt mer populärt att hyra en bostad under vistelsen. 

Över 80 miljoner turister som alla behöver någonstans att bo

Spanien är ett riktigt hett turistmål, men hur pass hett är det egentligen? Den frågan besvarar World Travel & Tourism Council (WTTC) i en rapport gällande landets turistnäring. Enligt organisationen så är Spanien det näst mest populära turistmålet – i världen! Endast grannlandet Frankrike får besök av fler turister varje år. Hur som helst så kan vi konstatera att det är en hisnande mängd människor som årligen besöker dessa ställen. 

Enligt rapporten från WTTC så besöks Spanien av mer än 80 miljoner besökare varje år. Vi visste ju redan att landet är ett mycket populärt turistmål bland svenskar, men vem kunde ana att de tar emot så här många turister totalt. För oss som är intresserade av att investera i fastigheter är det så klart mycket spännande information att ta del av. 

Alla de 80 miljoner besökare som årligen tar sig till Spanien behöver ju någonstans att bo, eller hur? En hel del väljer hotell eller andra inrättningar men det blir allt mer populärt att hyra lägenheter under semestern. Vi ser till att ta chansen som dessa omständigheter bjuder på genom att hyra ut våra bostadsobjekt innan de säljs. 

Behovet av hyreslägenheter i semesterorterna ökar

Den omfattande och intensiva turismen i Spanien är enormt viktig för landets ekonomi. Bara det faktum att alla besökare behöver någonstans att bo gör ju att hotell och annat byggs i rasande fart. Men alla vill ju inte på hotell och det blir allt mer populärt att hyra lägenheter eller hus under semestern. Det är här vi på Co-Properties, med gläjde, kommer in i bilden.

Eftersom behovet av turistbostäder är så pass stort, och dessutom ökar varje år, så ser vi en riktigt god chans att få bra avkastning på våra investeringsobjekt. Inte bara vid försäljningen, utan även under tiden vi hyr ut bostaden. Det hela sköts enkelt och smidigt genom våra samarbetspartners, som har en mycket välfungerande verksamhet i landet. Med minsta möjliga strul ser de till att utnyttja uthyrningskapaciteten hos våra objekt maximalt. 

De objekt vi lägger upp på vår investeringsplattform ligger i populära turistorter där vi tror att det finns goda möjligheter att hyra ut. Vi ser utvecklingen i landet som en möjlighet att få så bra avkastning som möjligt på våra investeringar, utan att bara behöva förlita oss på värdeökningen av bostäderna. Med tanke på hur turismen ser ut i Spanien hoppas vi kunna hyra ut bostäderna i stor utsträckning. 

 

  • Intresseanmälan