Investeringstips och nyheter

Om du vill hålla dig à jour med vad som sker på investeringsmarknaden och ta del av värdefulla investeringstips så har du kommit till helt rätt ställe. När det gäller investeringar så dyker det upp nya möjligheter hela tiden, något vi själva är ett tydligt bevis på. Vi på Co-Properties brinner för investeringar och vi vill att du också får ta del av det senaste inom ämnet. Vi förser dig med användbara tips och råd så att du kan göra så smarta val som möjligt. Här får du också veta allt om vår unika plattform för investeringar i fastigheter utomlands. Vi hoppas att du har stor nytta av det vi delar med oss här och att vi kan hjälpa dig att ta ditt sparande till nästa nivå!

Investeringstips som passar alla

Vår målsättning är att fler ska ha möjlighet att placera pengar med goda utsikter till bra avkastning, oavsett hur stor summa pengar man kan investera. Vi tycker helt enkelt inte att det ska krävas ett stort startkapital för att komma igång. Det finns idag långt fler alternativ som passar småsparare liksom investerare med större budget, men det är inte alla som är medvetna om vad som faktiskt går att göra.

Alltför få har koll på vilka möjligheter som finns för den som har ett mindre startkapital att börja med, menar vi. Därför är våra investeringstips till stor del riktade till småsparare och möjligheter som står till buds för den med en mindre sparbudget. Detta utesluter så klart inte att du som har mer pengar att placera kan hitta värdefulla råd här hos oss – tvärtom! Alla som letar efter nya och lönsamma sätt att placera pengar på tjänar på att vara uppdaterade kring det allra senaste inom området.

Senaste nytt om Co-Properties

Det är viktigt för oss att våra kunder får ta del av allt som sker kring oss som företag. Vi delar därför med oss av alla viktiga händelser på vår resa som pionjärer inom fastighetsinvesteringar. Här kan du läsa om viktiga milstolpar för vår verksamhet och hålla dig uppdaterad med information kring vår unika plattform. Vi tror på transparens och vill att du som väljer att investera med oss får en bra inblick i hur vi som företag fungerar och utvecklas.